GP - Со Тебе Најдобро Е (Official Music Video)
10 video

GP: GP - Со Тебе Најдобро Е (Official Music Video)

Loading...

Published on: Wednesday, May 15, 2019

GP - Со Тебе Најдобро Е (Official Music Video)

SO TEBE NAJDOBRO E ❤️️

Текст: GP
Музика: Rebbel
Mix & Master: GP
Режија: GP/Томислав Живковиќ
Женски лик: Ивана Шикоска
Видео: Томислав Живковиќ
SPS Apartments: https://bit.ly/2WKkcrP / https://bit.ly/2VmQYOg


Lyrics:

Светот денес, не е баш сјаен
Најчесто е суров, ладен, гаден и тажен
Доброто во сите нас, нешто ни го зема
вредноста што не држи во живот - ни ја нема

Но велат дека надежта последна умира
Мислам ја видов, помина на моја улица
Кажи Боже дали ти го прати ова
Зашто ваков ангел нема паднато кујзнае од кога

Здраво, може ли шансата да е моја?
Да ти покажам, дека најбитна ми е среќата твоја
И ден денес може искрено да се сака
Само дојди со мене подај ми твоја рака

Рефрен:
И кога помислив никад нема подобро
Ти се појави и го докажа спротивното
А сега остани бидејќи ова вистина е
Кога сум заедно со тебе тогаш најдобро е

Леле, што ли се случува
Вакви чувства во мене никогаш не сум чувствувал
Не ми се верува дека, ова е вистина
Палави ко деца, таа детска љубов искрена

А она? вистинска принцеза
Животов би го дал само нејзе да ја гледам
И нека ми каже некој Каако
Може да постои нешто толку слатко

А сега кога ти душо си веќе моја
Едвај чекам секој момент да го поминам во прегратка твоја
Дојди да избегаме од тука
Да го шетаме светот се дур нашето срце чука

Рефрен:
И кога помислив никад нема подобро
Ти се појави и го докажа спротивното
А сега остани бидејќи ова вистина е
Кога сум заедно со тебе тогаш најдобро е

Знаев дека уште има надеж
Искрена љубов некој тебе да ти даде
Сега сум исполнет, фати ме за рака
И остани цел живот со мене зашто те сакам

Рефрен:
И кога помислив никад нема подобро
Ти се појави и го докажа спротивното
А сега остани бидејќи ова вистина е
Кога сум заедно со тебе тогаш најдобро е


Субскрајбнете и станете GPер! ► http://bit.ly/joingparmy
Instagram ► http://bit.ly/gpinstayt

GP Clothing (наскоро):
http://www.gp.mk/

Source: https://youtu.be/gGftTwQ6pr4

Show more

Comments