Turqit dhe grekët në garë për koncesionin e TEC-it të Vlorës
7 video

RTV KLAN: Turqit dhe grekët në garë për koncesionin e TEC-it të Vlorës

Loading...

Published on: Friday, April 23, 2021

Turqit dhe grekët në garë për koncesionin e TEC-it të Vlorës

Gara për të marrë për 20 vjet të drejtën e shfrytëzimit të termocentralit të Vlorës është përqendruar mes dy kompanive: njëra turke ...

Source: https://youtu.be/V13-9xLy1Yc

Show more

Comments

954
Views / Share