Korce, termocentral i ri me gaz natyror | ABC News
1 video
  • Loading...
  • 1 Korce, termocentral i ri me gaz natyror | ABC News1:10 Korce, termocentral i ri me gaz natyror | ABC News

ABC News Albania: Korce, termocentral i ri me gaz natyror | ABC News

Loading...

Published on: Saturday, March 6, 2021

Korce, termocentral i ri me gaz natyror | ABC News

Në periferi të qytetit të Korçës do të ndërtohet një termocentral me gaz. Ai do të ketë fuqi 500 megavat orë dhe do të prodhojë ...

Source: https://youtu.be/NqBBehzF_z8

Show more

Comments

2,558
Views / Share